Půjčka pro OSVČ

19.10.2014 14:06

V České republice je přes milion aktivních osob samostatně výdělečně činných (OSVČ), které ke svému podnikání či osobním potřebam vyžadují i výhodné hotovostní půjčky. K tomuto účelu vznikla možnost nezávazné poptávky půjčky pro podnikatele (OSVČ) od 10.000 do 150.000 Kč, kterou poskytuje společnost Home Credit.

Po odeslání nezávazného formuláře s požadovanými údaji, bude zájemce kontaktován operátorkou, která s ním požadavek vyřídí a v případě zájmu mu sdělí další informace. Veškeré informace a smlouva, v případě schválení možnosti půjčky, jsou žadateli zaslány poštou nebo emailem (či si je může stáhnout z internetovýc stránek).

Díky tomu, že žadatel požádá o nabídku půjčky přes online formulář, může od půjčky odstupit do 14 dnů. Půjčku pro OSVČ je také možné kdykoli předčasně splatit či změnit splátky.

Hotovost si za schválenou půjčku může klient vybrat osobně na kterékoli poště nebo je mu poukázána na účet. Podmínkou je mít stálý příjem, který je nutno doložit kopií posledního daňového přiznání.

Další vybrané výhody:

  • 10.000 - 150.000 Kč
  • bez nutnosti schůzek
  • bez ručitele
  • bez skrytých poplatků
  • možnost předčasně splatit
  • vyzvednutí hotovosti na poště či poslání na účet

 

Tato žádost o půjčku pro OSVČ je, samozřejmě, nezávazná a žadatele ani poskytovatele k ničemu nezavazuje. Žadatel tímto způsobem získá možnost nezávazné nabídky, kterou může ale nemusí využít.

 

Vyhledávání

Poradenství

23.07.2016 12:59

Srovnání online půjček: Pujcek.cz

Komerční sdělení Máme pro Vás užitečný tip na nový portál, který se zaměřuje na pouze ověřené...
30.03.2015 18:18

8000 Kč v akci na 30 dní zdarma

Oblíbený poskytovatel malých půjček do 30.000 Kč, společnost Zaplo Finance s.r.o., se rozhodl...
Zásady ochrany osobních údajů a užívání KONTAKT